juli 2006
nummer 346


Wij gedenken

Wiske Hermus,
Schoonmoeder van KWB’er Louis Mosmans
Grootmoeder van KWB’ers Dirk Mosmans en Rudi Luypaert

Verslag van de wijkmeestersvergadering van 9 juni 06

De raken en kleine raken waren al een week voordien verdeeld en tevens was het fantastisch weer die vrijdagavond, wellicht waren dat de redenen waarom er slechts 18 wijkmeesters kwamen opdagen. Hans had ervoor gekozen tafels en stoelen buiten klaar te zetten.

Hedwig nam de bezinning op zich en hij deed dat zeer goed als aanzet voor deze planningsvergadering voor de activiteiten van volgend werkjaar.

We laten hem even aan het woord :

‘Vandaag willen we een programma maken voor een vrij ruime groep mannen die elk met hun eigen verwachtingen KWB-lid geworden zijn.

Mannen: van verschillende leeftijden, van jong tot minder jong. Arbeiders, bedienden en zelfstandigen die al eens hun zinnen willen verzetten. Alleenstaanden, gehuwden en gescheiden mannen die allemaal hun eigen verhaal hebben.

Dit houdt in dat we aan een vrij ruim en gevarieerd aanbod aan activiteiten denken, waarin zowel actie, ontspanning als vorming aan bod komen.

Mensen goesting doen krijgen om bij de KWB te komen door de activiteiten maar evenzeer door de sfeer, de vriendschap die we willen uitstralen’.

 Hans nodigde iedere wijkmeester uit om op een bierviltje een aantal activiteiten te schrijven die hij graag wilde op het jaarprogramma. Het aanbod aan voorstellen was enorm:

 • Toegankelijkheid van openbare gebouwen voor iedereen.
 • Premies (gemeente, Provincie, staat, Vlaamse gemeenschap) gekoppeld aan een bezoek aan het gemeentehuis.
 • Toneel Daens
 • Petanquetornooi met wijkploegen
 • Wonen in Merchtem
 • Klusjes avonden (Eerste hulp bij autopech, nieuwe technieken in de auto-industrie, onkruid bestrijden in de tuin, Internet voor beginners, interieur.
 • Werken aan je conditie (10 weken training, turnavonden, initiatie nieuwe sporten…)
 • Fabrieksbezoeken (onder andere de firma Bosteels)
 • Bezoek aan een moskee
 • Heksentocht
 • Reis naar Compostella…

In een tweede gedeelte werd het nationale aanbod voorgesteld. Er zijn vier jaarvoorstellen waaraan telkens een aantal activiteiten zijn verbonden.

  1. Betaalbaar wonen
  2. Schuif wat dichterbij
  3. De culturele toer op
  4. Dienstenpakket.

Hans wou niets over het hoofd zien en hij haalde de evaluatieformulieren erbij die de wijkmeesters vorige vergadering hadden ingevuld.

Bij het vierde deel voor het programma werd het programma van vorig jaar voorgelegd en wij dienden aan te duiden welke activiteiten we wensten te behouden in ons jaarpromma.

Een laatste forum was op zoektocht gaan bij andere KWB afdelingen en hier en daar eens kijken wat er ‘op een ander ingericht wordt’.

Na de pauze overliep Wouter de voorbije en de toekomende activiteiten.

Toffe vergadering met heel veel creativiteit van de deelnemers. Het kan ons maar ten goede komen. Hopelijk maakt het bestuur van alle voorstellen een mooie mix die alle leden ten goede komt

 Norbert.

Wist je?!

          Dat we spoedig beterschap toewensen aan Jan Vereertbrugghen en Jean Verheirstraeten en aan alle KWB’ers die met lichamelijke ongemakken sukkelen.

         Dat we op vaderdag verwend werden door de KAV-vrouwen. N’en dikke smakkerd bij het binnenkomen, een leuk pakje met 2 negerzoenen of negerinnentettekes en een zoet tekstje erbij.

         De service achter d’en toog gedaan door jonge vrouwen oogt mooi.

         We stelden wel vast dat ofwel de pakjes chips te hoog stonden ofwel de kleinste vrouwen achter de toog stonden.

         Dat KWB’er Walter Legroux grootvader is geworden van kleindochter NOOR.

         Dat Wilfried DM een kaartje van Pater Karel tussen de ruitenwissers van zijn auto vond met de volgende boodschap :’Mijnheer, Mevrouw, ge rijdt met een mooie auto. Ik wist niet dat er in Merchtem nog geestelijken waren (non of pater). Moest ge hiervoor geďnteresseerd zijn, zoveel te beter want ge staat voor het ogenblik geparkeerd op de parking van de erediensten.

         Dat diezelfde Wilfried een tekstje schreef op de Moezelreis waarin hij de vredige stilte beschrijft bij het ochtendgloren in het plaatsje Veldenz waar we met onze groep gelogeerd waren. 

Grootse sportieve prestaties van onze KWB’ers

         Dat Renaat Moyson tijdens de nacht van Torhout (100 km lopen) werd geselecteerd voor de nationale ploeg.

         Dat Renaat had gehoopt om de 100 km te lopen in een tijd van + 8 uur. Hij kwam heel knap als 2e Belg over de streep in een schitterende tijd van 7u.31min23sec. Proficiat Renaat met je schitterende prestatie.

         Dat hij wel 2 dagen rondgelopen heeft met zijn uitrusting van de nationale ploeg. En het moet gezegd: het stond hem wel. Voor herhaling vatbaar Renaat

         Dat Francis Wijns met zijn handbike de Mont Ventoux heeft beklommen. De laatste kilometers heeft hij moeten afleggen in de gutsende regen, maar  hij is tot boven op de kale berg gereden. Dus niet enkel Marc Herremans, maar ook onze eigen Francis is tot boven geraakt! Ook zijn broers Ludwig en Kris Wijns bereikten de top.

         Dikke proficiat voor onze sportieve KWB’ers.

 ‘En na wast ne kie goed’

Op dinsdag 13 juni kwamen een twintigtal kookgrage KWB’ers opdagen voor een afsluitende bijeenkomst die deze keer niet in Kerkeboomgaard maar wel binnen en buiten het lokaal plaatshad. En daar was wel een goede reden voor: barbecue!

Alle hens aan dek: twee barbecuestellen, dat van Geert verteerde de houtskool gretig en het aangevoerde gasstel van Herman bleek erg handig en bovendien heel snel klaar voor de ‘papillottes’. Met verbaasde ogen zagen we Jo een koffer vol messen uit zijn mobilhome halen. (het mag gezegd: een zeer comfortabele wagen, zelfs met tv, maar voor voetbal hadden we die avond geen interesse.) Hugo hield ook van comfort en bracht een aantal helpers mee naar wie hij vakkundig de dessertbereiding delegeerde. En Daniël zag dat alles goed verliep. Hij genoot zoals alle anderen van een deugddoende avond waar alweer plaats was voor vriendschappelijke babbels en figuurlijke en letterlijke schouderklopjes!

De mentale voorbereidingen voor ‘de entree’ werden gemaakt tijdens een lange terugreis en veel fileleed vanuit Eupen, en het mag gezegd, Leo wist iedereen te bekoren met (door anderen) flink gekruide scampi’s. op een bedje van groenten. Ver(be)wondering alom voor het ‘koekje’ dat erbij werd geserveerd! Ja, tijdens onze kooklessen doen we alles samen en zijn we nooit te beroerd om eens verrassend uit de hoek te komen. Marcel stond wel al in de startblokken om thuis ander bruin brood te halen, maar overmacht weerhield hem.

Als je Peter heet en professioneel kok bent, kijk je niet alleen over de schouders mee, maar wil je natuurlijk ook uitpakken met wat lekkers. Verrassend goed waren de in hun geheel geroosterde lamskronen (die nu eens niet ‘naar den bok roken’) en varkenshaasjes. Om duimen en vingers van af te likken – heel sappig – in een combinatie met  warme groenten en kruiden. Frisse Italiaanse wijnen verfijnden het zomers cocktail

Terwijl sommige koks aan tafel hun plannen voor het volgende seizoen, maar ook voor het Zwanenzangdiner met de vrouwen al op een rijtje zetten, trotseerden ‘de Wutte’ en Jo de vlammen van de BBQ om de verse ananas (gul overgoten met rum) de gepaste smaak te geven. En met vanille-ijs erbij kon ook dit niet mislukken. De keuze voor ananas was vlug gemaakt: malser dan peren, dacht Hugo!

Aan een lange tafel werd er heel wat afgelachen, en geen restjes meer. De kippen van Jos bleven deze keer op hun honger!

En Jules kreeg ook deze keer zijn ploeg afwassers weer samen. Wilfried en André deden dit zelfs meesterlijk.

Iedereen was het erover eens: ’t was wéér ne keer goed!

Voor wie het nu ook zelf eens wil proberen:

 Voorgerecht:

-          in aluminiumfolie (je kan er een ‘deuk’ in maken door middel van een potje) gingen een 5-tal scampi’s met fijngesneden sjolottes (wat fijner dan uien) een verstandshuwelijk aan met stukjes tomaat. Met een waaier van kruiden (uiteraard naar smaak) en een geutje fijne olijfolie werd dit samenzijn bezegeld. Vouwen en een kwartiertje op de BBQ.

-           Bij voorkeur serveren met geroosterd brood.

 Hoofdgerecht:

-          We kochten vacuümverpakte lamskronen en varkenshaasjes aan (kan uit diepvries) en legden ze ten prooi van de gretig gloeiende houtskolen.

-          Ook in papillottes gingen vooraf geblancheerde (beetgare) groenten (bospaddestoelen, wortelen, boontjes, (kleine) groene en witte asperges)met de aardappelen (pellepatatten).Ze kregen het gezelschap van een schepje kruidenboter, een mengeling van ‘goede’ boter met gesnipperde basilicum, dille, bieslook, dragon, koreander, sjolotjes en verse look.

-          Aan de smaak van de saus kan je vaak de meester-kok meten en dat was nu ook weer niet anders! We maakten een mengeling van volle yoghurt, mayonaise en voegden er de andere helft van onze kruiden aan toe. Goed roeren, en serveren! Succes verzekerd.

Nagerecht: (en hier schrijven we gewoon over uit het receptenboek)

 -          voor 4 personen: 1 ananas, 3 eetlepels donkere rum, 2 eetlepels rietsuiker, 1 theelepel gemberpoeder en 4 eetlepels gesmolten boter

-          de ananas kan in schijven op de rooster, maar je kan ze ook in blokjes aan spiesen rijgen en bestrijken met het rummengsel vooraleer te roosteren.

-          We serveerden de ananas met een paar bollen vanille-ijs.

 Met veel appetijt geschreven door Herman

 

Laatste kans!
KWB Gezinsweekend te Waasmunster

van 8 tot 10 september 2006

Reeds voor de 26ste keer gaan we op gezinsweekend.
Dit jaar gaan we naar Waasmunster.  We verblijven er in volpension.
Het Heidepark is een gastvrij domein waar we tal van mogelijkheden hebben.

Ga gerust eens kijken naar www.heidepark.be

LEEFTIJD

PRIJS

Jonger dan 3 jaar

gratis

Van 3 tot en met 6 jaar

25 euro

Van 7 tot en met 17 jaar

40 euro

Van 18 tot ….jaar

55 euro

 Schrijf het bedrag over op rekening 799-5500505-25 van KWB Merchtem met vermelding WK Waasmunster + aantal personen.

Bezorg bovendien onderstaande inschrijvingsstrook volledig ingevuld aan Wouter Kemels, Sint Huybrechtstraat 30 te Peizegem - 052/376433 of stuur een mailtje naar wouter.kemels@kwbmerchtem.be of gezinsweekend@kwbmerchtem.be.

 Momenteel hebben we de kaap van 60 deelnemers overschreden.

 12de corrida - kinderjogging - jogging

Wat gaat de tijd toch snel, weer een jaar voorbij zeggen de mensen, en ja hoor, we zijn gestart met de voorbereiding van de KWB – Corrida. Onze 12ste editie gaat door op vrijdag 18 augustus 2006.

Samen met onze 706 lopers in 2005 (een topjaar)  en de 60 KWB medewerkers willen wij er opnieuw een echt loopfeest van maken.

Onze KWB mannen en KAV vrouwen zijn al met de voorbereiding bezig: elke maandag  joggen voor beginners”. Prima mannen en vrouwen!

Net zoals de voorbije jaren zal Merchtem-Kermis met onze corrida een dagje vroeger van start gaan.

Als de Galgestraat nu nog te belopen is tegen de maand augustus, komt alles dik in orde.

 Vrijdag 18 augustus 2006

 Inschrijvingen vanaf 17u30 in de sporthal of via onze website www.kwbmerchtem.be.

 

Kinderjogging 18u: 300 – 500 meter
Jogging 18u30: 3 – 6 km
De Corrida 19u30: 12 km

Muzikaal optreden van “Jeanny Matthieu”, TV vedette, de Duitse Laura Lynn.
Prachtige prijzen in natura voor elke deelnemer, met dank aan de gulle sponsors.
De kleedkamers van de sporthal staan ter beschikking.
Graag willen we een warme oproep doen aan alle leden van KWB die wat minder sportief aangelegd zijn, want we hebben nog veel helpende handen nodig, zoals seingevers, waterdragers, hulp bij aankomst, inschrijvingen enz....., 
Wie nog wil sponsoren of nog een prijsje heeft kan dit melden bij Geert Ringoot, Tel. 052/ 37.40.20 Seingevers melden zich best bij Pol Van Cauter. 

Zo, begin maar alvast te trainen en tot vrijdag 18 augustus 2006.

 Het corrida-team.

Vrijdag 14 juli 2006 “Fietstocht voor mannen”

Wat moeten we meer hebben om in vakantiestemming te komen dan onze fietstocht voor mannen?
We voorzien een groene toer van ongeveer 25 km, dit aan een kalm tempo van een kleine 20 km/u zodat iedereen zeker kan volgen en er onderweg ook nog gebabbeld kan worden.
Ergens halverwege houden we een kleine pitstop om de benen of iets anders te smeren.
We vertrekken op vrijdag 14 juli om 19 uur aan De Werkman.
Van harte aanbevolen.

Oproep ! De windvlieger

Jonge mensen met een fysieke handicap, een verstandelijke beperking of een chronische aandoening of al wie het al eens moeilijk heeft om het drukke ritme van onze tijd te volgen kan terecht bij ‘De windvlieger’.

Ariane, de echtgenote van KWB’er Johan Van der Wee, werkt hieraan mee en graag wil ze volgende oproep doen aan iedereen die het wil horen en lezen.

 ‘Wil je graag eens naar een bijeenkomst komen om deel te nemen of te helpen?’

‘Wens je meer informatie over De Windvlieger’?

Bel dan gerust naar Arianne Colonne, Boesmeer 18, 1785 Merchtem – 052/37.49.63.

 

 Den duvel

 Vorig jaar was het bedrijfsbezoek aan brouwerij Duvel Moortgat een grandioos succes en spijtig genoeg hebben we een aantal KWB’ers moeten teleurstellen want de deelnemerslijst was veel te vlug volgeboekt. Vandaar hebben we een tweede kans gekregen om dit grote bedrijf te gaan bezoeken.

We worden verwacht op dinsdag 26 september 2006.

De volledige rondleiding start om 19u en omvat een bedrijfsfilm, kelders, gistingsproces; lagering = opslag bier in tanks, waterzuiveringstation, bottelarij en tapcursus. Dit alles wordt gevolgd door de zeer belangrijke en niet te versmaden productconfrontatie. 

Tijdens deze degustatie worden ons door de brouwerij 3 gratis consumpties aangeboden, tevens worden er belegde boterhammen voorzien. Om 22 uur wordt het bezoek afgesloten en elke bezoeker ontvangt bij het verlaten van de brouwerij een geschenk. 

We hebben ingeschreven voor 35 deelnemers. Gezien de aard van het bezoek wordt het busje van de gemeente aangevraagd.

Aangezien er tijdens de rondleiding verschillende afdelingen bezocht worden die enkel bereikbaar zijn via trappen is de brouwerij jammer genoeg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor personen die slecht te been zijn.

Het kostenplaatje voor dit bezoek kost 5 euro. Hier is inbegrepen: het vervoer, de degustatie en 1 euro die de brouwerij Moortgat overmaakt t.v.v. een goed doel. 

We vertrekken op dinsdag 26 september uiteraard ten allerlaatste om 18u30 stipt. Er wordt NIET gewacht op telaatkomers dus wil hiermee rekening houden wanneer je inschrijft.

Inschrijving mits betaling van 5 euro bij Norbert Kemels Wolvertemsesteenweg 102 

Voorrang tot 15 augustus wordt gegeven aan de KWB’ers die vorige keer er niet bijwaren. Vanaf die datum kan en mag iedereen inschrijven tot we de 35 bereikt hebben. 

Norbert

Ssst….hier rijpt den Duvel.

 DAGFIETSTOCHT

Dinsdag 15 augustus 2006 

Sommigen beweren dat we dit jaar voor de 25ste keer onze dagfietstocht voor volwassenen organiseren anderen houden het al op de 27ste uitgave. Echt veel doet dit er niet toe, laten we er een toffe fietshoogdag van maken.

Ivo, Corneel en hun respectievelijke dames Marie-Jeanne en Mariette hebben samen met zoon Werner al plannen om van deze jaarlijkse tocht een fantastisch gebeuren te maken. 

Een dagje fietsen aan een rustig tempo, genietend van alles wat de natuur je aanreikt en natuurlijk gekruid met gezellige babbels onderweg met de medefietsers.

En …we hebben via Pater Karel de zon besteld . 

Dit jaar richten we onze sturen naar het meer van Overmere-Donk en allicht mogen we de Schelde regelmatig links of rechts van ons verwachten. Een goede 60 km langs vlakke en goed berijdbare wegen ligt in ieders mogelijkheden en men hoeft daarvoor niet op voorhand getraind te hebben.

We zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen en het materiaal om bij panne onderweg te kunnen ingrijpen. Er wordt zelfs een reservefiets meegenomen. 

Inschrijven voor deze fietstocht is echt nodig en voor de verzekering en voor het eten ’s middags dit tot uiterlijk zondag 6 augustus.

Je inschrijving betekent voor ons ook het engagement om die dag mee te fietsen.

We zorgen namelijk dat we onderweg iets kunnen eten, met een grote groep zijn de mogelijkheden beperkt en de restauranthouder wil uiteraard zekerheid als hij voor zoveel mensen eten moet voorzien. We kijken uit naar een soort betaalbare dagschotel. 

Je kunt inschrijven in het KWB-lokaal iedere zondagvoormiddag tussen 10u en 12u of bij Daniel Schaekels tel: 052/37 10 67.
Dinsdag 15 augustus 2006
KWB LOKAAL
Start om 9u

Vakantie !

Tijd om je hoofd te luchten
en dingen los te laten.

- onthaasten -
Zintuigen afstoffen.
Dromen in kleuren.
Binnenstebuiten door de wereld gaan.
 

De redactie van de Kleine Raak
wenst jullie een heerlijk
ontspannende vakantietijd!

 Wijnproefavond

 Wouter mocht twee wijnkenners voorstellen aan de 10 ingeschrevenen. In de eerste plaats Pater Karel, vooral kenner van Bourgogne wijnen, en Geert Fieremans, die voor sommelier studeert.

Eerst een klein verhaal van Geert.

We laten ons nogal vaak leiden door het etiket dat op de wijnfles kleeft.

Een wijntje dat gij graag drinkt is sowieso een goede wijn daar heeft niemand anders zich mee te bemoeien want iedereen heeft zijn eigen smaak.

Sommige wijnen worden beter door ze nog te laten liggen maar 4 ŕ 5 jaar lijkt voor de kenners wel genoeg want ge koopt een fles wijn om ze uit te drinken.

Een fles met kurksmaak giet je best direct weg.

Een goede hint, ruik en proef eerst van de fles vooraleer je bij je genodigden inschenkt zo vermijd je blozende kaken of mensen die tegen heug en meug toch zeggen dat de wijn goed is alhoewel hij een kurksmaak heeft.

Wijn - zelfs witte moet - niet op voorhand in de koelkast. Best in een goede, donkere kelder en even opfrissen met een ijsemmer of iets dergelijks.

Bij witte wijn komen de zoete en de zure smaken aan bod terwijl bij een rode wijn de zoete, de zure maar ook de bittere smaak te onderkennen is.

 Soorten :

         Tafelwijn; de streek vanwaar de druiven geoogst werden is niet bepaald.

         Landwijn: kleine wijn van een bepaalde streek

         Appellation d’origine Controllée: bevoorbeeld heel de streek van de Bordeaux

         Appellation Medoc: alleen uit de Medoc.

         Appellation St Estéve: de druiven komen alleen uit het plaatsje St. Estéve.

 Een controlecommissie legt bepaalde normen op waar de wijn moet aan voldoen.

Genomineerde wijnkenners bepalen voor een groot deel de waarde van de wijn en daar worden jaarlijks dikke boeken over geschreven. 

 1. Eerste wijn: Domaine du Quarteron: witte wijn (muscadet coteaux de la Loire) 2004. Sur lie. Goede wijn die past bij mosselen. Prijs 5,25 euro.
 2. Tweede wijn: Domaine des Barres. Savenničres “ Les Bastes” van 1998. witte wijn. Hier waren de meningen verdeeld, nogal een sterke doorsmaak
 3. Derde wijn: Alsace. Vieilles Vignes 2003 Riesling. Deze witte wijn komt uit den Elzas. Nogal zoete wijn met een zurige nasmaak. Past goed bij een vischotel.
 4. Wijn vier: Bourgogne wijn: wit Pernaud 1° Cru. Le Clos du village. 2001 Domaine Rapet. Heel lekkere wijn maar vrij duur. Deze wijn past perfect bij vis, bv kabeljauw met mousseline of botersausje
 5. Wijn vijf: Cuvée ŕ l’Ancienne  2003 Chinon Fabrice Gasnier, Druif Cabernet uit de Loirestreek. Bitter en peperachtig. Je gehemelte en je mond wordt droog dit is het gevolg van de tannines (steeltjes en/of de pitten van de druiven bevatten dat) die hevig doorsmaken.
 6. Wijn zes: Pinot Noir Alsace Quintessence 2003. Elzaswijn die fruitig is en lekker bij coque au vin.
 7. Wijn zeven: ook een pinot Noir maar van de Bourgognestreek Vosne Romantee 2000. Deze wijn is duurder dan de vorige pinot noir van de Elzas, heeft ook een andere smaak. Wel heel lekker.
 8. Wijn acht: Comme ŕ cayenne (dwingeland, slavenarbeid) Michel Puiraud Pompilac 2003. Druif de Grenache vooral in het zuiden van Spanje. Is ook de wijn die in de Lanquedoc gedronken wordt. Ook wel die droge smaak veroorzaakt door de taminnes.
 9. Wijn negen: Domaine de l’ile  Bouchers du Rhone 2003.Krachtige wijn. Ge kunt er bijna op bijten.
 10. Wijn tien: Bordeaux Domaine de Bouillerot. Le palais d’or 2002. Specialiteit. Wordt gemaakt van rotte druiven

 

Toffe avond, zeer interessant want je leert bij, niet alleen over de wijn maar ook over de streek. Wouter bedankte Karel en Geert. De aanwezigen waren content en er werd nog heel lang (misschien wel te lang) nagebabbeld over wijn.

Om maar te besluiten dat over wijn ieder zijn waarheid heeft maar toch blijft het van essentieel belang dat de wijnboer zijne stiel met liefde doet dan wordt zijn wijn een hemels vocht. 

Norbert

  

Wist je?! Jong KWB Barbecue

         dat we samen met gemakkelijk 70 personen waren

         er stevig gegeten werd, zelfs de hamburgers van de after-party gingen vlot achter de kiezen

         de kinderen maar al te graag in het wasmachine sprongen

         de voetbalmatch niet alleen spannender was dan het WK, maar vooral veel gevaarlijker, vraag maar aan Kluivert en de andere klein mannen die er rondliepen.

         het bakken onder kundige leiding stond van Luc V.C en Dannie V.C.

         het groenten kuisen in de namiddag door enkele dappere dames geklaard werd.

         de laatste overblijvers nog stevig hebben geholpen met het opruimen

         het weer zo heet was als het water van den afwas

         deze afwas vakkundig werd gedaan door enkele plaatselijke schones.

         het een geslaagde dag was…

 Volgend jaar opnieuw? We zullen zien. Schrijf je nu al in… bij je kernlid.

 Start to run proficiat aan :

 Herman, Marjolijn, An, Jana, Gabi, An, Els, Dirk, Joris, Jurgen, Jan, Luc, Maaike, Ludwig, Martin, Hedwig, Lore, Erna, Nora, Viviane, Laurence, Joren.

 Wij zouden zeggen: bedankt om het meedoen. Het was tof dat jullie er waren.

Tot op de corrida…!

 Langs deze weg ook een welgemeende dank aan Mark V.S. voor de coördinatie en aan zoon Willem V.S. voor de deskundige en kundige begeleiding.

home: www.kwbmerchtem.be