kleine raak
november 2008

Jaarfeest 2008
zaterdag 13 december

 Het jaarfeest is n van de hoogtepunten van het werkjaar. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Schrijf je dan vandaag nog in voor dit jaarlijks feest vol ambiance! 

Eucharistieviering – 18 u.

Om 18 u. starten we met de eucharistieviering in de kerk. We denken dan aan onze overleden KWB-leden. Ook wie niet wenst deel te nemen aan het feest in ’t Vijverdal heten we van harte welkom voor deze viering.

 Oproep: Voor het opluisteren van deze viering zoeken we KWB-ers en sympathisanten die graag zingen. De repetities gaan door op maandag 08-12 en woensdag 10-12 van 19 tot 20 u. in de werkman. We zingen ons ook reeds warm zaterdag 13-12 om 17 u. in de kerk. Voor meer info neem je contact met Alos De Smedt (052/37.43.56)      .

Feest in ’t Vijverdal – 19 u.

 

En ding is zeker: Het zal weer een avond worden om niet snel te vergeten. Een lekkere aperitief, schitterende gesprekken, een verrassende  ontspanning, om dan nog maar te zwijgen over het lekkere eten dat onze huiskok uit potten en pannen zal goochelen. En zal ook dit jaar de dansvloer te klein zijn om er in te vliegen? Of voel je er meer voor om een meer rustige dans aan te vangen? Om het antwoord op deze vragen te kennen moet je nu inschrijven!

De kostprijs voor dit jaarfeest is 22 per persoon.

 

Menu

 

Aperitief
-

Scampi van Chef P
-
Paprikaroomsoep
-
Varkensmedaillon met seizoengroentjes en kroketjes
-
gebak met koffie

 

 

Inschrijven tot zondag 7 december

 -         bij Francis Wijns, Langevelde 49, 1785 Merchtem
-        
of mail de gegevens van het strookje door naar jaarfeest@kwbmerchtem.be
-        
of in de werkman.

 Betalen (€ 22 per persoon) doe je door het geld over te schrijven op de rekening van KWB Merchtem (833-5347094-33) met als vermelding “jaarfeest en je naam”

wij gedenken

Bart De Pauw, KWB’er - Broer van KWB’er Geerd De Pauw 
KWB Merchtem biedt de familie haar christelijke deelneming aan.

 Bart,
Doorheen de nevels van het leven heb je van ons afscheid genomen zo plots, zo onverwachts. Bart, we kennen je als iemand voor wie een woord een woord was; een gedreven man die zijn engagementen ter harte nam. We hebben een grote waardering voor je zorg en bereidwilligheid om mensen te helpen.
Meermaals hebben we dit in KWB ondervonden.

Je was zo fier en gelukkig wanneer je tijdens de KWB-vakantie in Valmeinier de ‘Col de la Madeleine’ overwon. Bart, we zullen je missen bij KWB want je was een fijn mens! Bedankt.

 Wees alert,
want voor je het beseft heeft de consumptiewereld
met je diepste dromen een loopje genomen
en je verlangen naar geluk netjes ingepakt in koopgedrag.

Wees alert,
want voor je het beseft zijn je vragen verstomd,
en zie je niet meer hoe het onrecht wordt goedgepraat,
en ben je mooi aangepast aan wat gewone gang van zaken heet. 

Wees alert,
want voor je het beseft praat je mee met wat ze allemaal zeggen:
dat het elk voor zich is in het leven
en dat jij toch ook maar n keer leeft.

 Wees alert,
want voor je het beseft leef jij ook
ten koste van de anderen, ook al heb je de mond vol
van kiezen voor de zwaksten
. 

Uit de schaduw: uitg. welzijnszorg

Wist-je??!!

 All-round

          Dat we KWB’er Freddy Louncke, zo fier als een gieter hoorden vertellen dat hij grootvader geworden was van een heel lieve kleindochter, KATRIEN.
        
En nog een hart dat sneller slaat want fiere grootvader Alos De Smedt zal zijn kleindochter GUINEVERE als een koningin omarmen.
        
Dat Jean met zijn Lisette babysit gedaan hadden bij de kinderen van vrienden. Deze vrienden wilden Jean en Lisette verrassen met een ontbijtkorf maar ze vergisten zich bij het vermelden van het huisnummer … en een Turkse familie uit de buurt heeft het genoegen gehad de rijk gevulde korf als ontbijt te verorberen. Je moet het maar meemaken!
        
 Dat er met missiezondag in de kerk pralines of fluitvogeltjes te koop werden aangeboden en veel oma’s zich van die fluitvogeltjes (volgens Jos musjes) hebben aangekocht voor de kleinkinderen.
        
Dat M.B. zelfs een vogeltje met wijwater vulde en op dat vogeltje in het KWB lokaal een deuntje kwam fluiten. ’t Was al een gewijde vogel.
        
Dat er menig KWB’er, volgens sommige vrouwen, aan een nieuwe v….. toe is.
        
Dat Timo Blyaert, zoon van KWB’er Marc, tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente werd benoemd. Proficiat Timo en zorg er voor dat er voldoende aandacht gaat naar de kinderen van onze gemeente. Wij duimen alvast voor jou!

 

100 

         Dat er twee honderdjarigen in onze parochie werden gevierd en dat heel wat KWB’ers met de eeuwelingen een stevige band hebben. Proficiat aan Leontina Van Herewegen en aan Celina Dierickx

 KAV-eetcaf 

         Dat onze KAV-zussen alle KWB’ers bedanken die hetzij geholpen hebben, hetzij komen eten hebben op hun ‘eetcaf’. Een dikke pluim aan allen.

         Trouwens er was veel volk op dat eetcaf. Het geitenkaasje dat ik verorberde oogde heel mooi en was tevens heel lekker.

         Dat Daniel zijn oorapparaat bij toeval kwijt speelde en het zelfs niet wist! Zo slecht moet hij dus ook nog niet horen!

 

Let op !!!

 Verander alvast in je agenda !! Gezinszwemmen van 24/01/2009 wordt verschoven naar 31/01/2009 te ASSE, dit aangezien het zwembad niet vrij was.

 Lidgeld

Dat als je lid wenst te blijven van KWB-Merchtem het hoog tijd is om je lidgeld te betalen. Voor 23 euro krijg je een hele boterham activiteiten en nieuws aangeboden. Spreek er alvast over met je wijkmeester!

 

 

! Uit de KWB-kast van 50 jaar geleden !

 ‘De Voorzitter fluistert wat in het oor van onze Proost en het geestelijk woord begint’ (9 augustus 1956)
‘De prijs voor die pensenavond is 20fr. Vork en mes meebrengen’ (15 november 1956)
‘Wij bedanken onze vriend Jef Jacobs omdat hij ons bedacht met suikerbonen van Marleentje’ (10 juni 1955)
‘Wim kan het heel goed zeggen, welke strijd dat onze mensen te voeren hebben gehad om hun bestaan en waar de man heel buiten de huiskring werd gesloten en verdrukt, alleen goed om te gaan werken en zijn verdiende centen af te geven’
(Studiekring 20 januari 1955).

 SPORT MEE MET KWB - Maand november

 Voetbal :

 MZVC :           donderdag  6/11 om 20.30u : KWB –PB United
donderdag 20/11 om 21.15u : G&B Tuinen – KWB
donderdag 04/12 om 22.00u : KWB - Ifiginea

Volleybal :
        
zaterdag 08/11 om 20.00u : Merchtem – St- Martinus
        
zondag   16/11 om 10.00u :  Gijzegem –  Merchtem
        
zaterdag 22/11 om 20.00u :  Merchtem – Herzele
        
zaterdag 29/11 om 20.00u :  Merchtem – Denderhoutem

Pingpong :

 Wanneer :elke donderdagavond  vanaf september tot eind april 09
Waar : in de kleine zaal van de sporthal van 20.30u tot 22.00u

Kaarten :

Elke woensdagnamiddag vanaf 14 u. kaarten in het KWB-lokaal.

Kaartkampioenschap ‘Wiezen’ 2008-2009

 Ingredinten van de eerste kaartavond

          Inkom 3 euro omwille van de crisis
        
44 deelnemers, zelfs van Peizegem mochten we een deelnemer verwelkomen.
        
3 kampioenen samen met verantwoordelijke van de kaartavond,
uitslag : Patrick V.W .
+27 ,Francis P. +9 ,Eddy G. -3 en Jef A. -33.
        
Lekker spek met eieren voor alle aanwezigen
        
Uitzonderlijk veel tombolaprijzen voor een kaartavond, overschot van de kermis zeker? Maar een lekkere Palm smaakt altijd onder maten.
        
Victor Van Hoeck wint de eerste avond met 89 punten. Proficiat.
        
We zagen Wilfried 2 mizerie’s op tafel op Trul verliezen! Van mizerie gesproken, maar Wilfried bleef er gelukkig uitzien.
        
Pol dacht op n been te winnen maar hij had zonder Victor gerekend.

 

 

Volgende kaartavond vrijdag 14 november

 

 

VERSLAG STARTVERGADERING

 

Het lokaal ‘de kerkeboomgaard’ was ‘the place to be’ op vrijdag 3 oktober want KWB Merchtem had zijn leden (349) uitgenodigd voor een terugblik van de activiteiten van het voorbije werkjaar met een kasverslag erbovenop. Bovendien zouden we informatie krijgen over de plannen voor het werkjaar 2008-2009.

Het was Wouter die iedereen op een hartelijke manier welkom heette en die er ons tevens aan herinnerde dat KWB niet enkel vergaderen is maar tevens een visie inhoudt van ‘met mensen onderweg zijn en lief en leed delen met elkaar’.

          Geert in zijn gebruikelijk forme besprak samen met Patrick op een toffe manier de voorbije werking. En feitelijk was dat een hele boterham, de ongeveer 50 aanwezigen hadden zichtbaar deugd van de manier waarop alles gezegd en uitgebeeld werd. Francis besprak alle verwezenlijkingen met cijfertjes namelijk het kasverslag. Op het einde van het verhaal mogen we toch stellen dat KWB tegen een stootje kan. De Cis kreeg een daverend applaus van alle aanwezigen voor zijn schitterend werk als kassier van onze afdeling.

          De kleine pauze kwam op het juiste moment want de aanwezigen hadden blijkbaar een droge keel gekregen van het luisteren.

          In drie groepen werden we verdeeld en in een doorschuifsysteem werden de komende activiteiten ons voorgespiegeld en het wordt wat

         Eerst mocht onze groep bij Wouter en Hugo op bezoek. Ze hadden alles klaar gezet op de eerste verdieping van het KWB lokaal. Wouter toverde kaartavonden, kookavonden, de danscursus, het stadsbezoek en zoveel meer uit een ton. Hugo had voor een toastje gezorgd en zo togen we naar onze tweede pleisterplaats waar Hans en Dimitri ons stonden op te wachten.

         In een heuse toverbol orakelde Hans de gezinsactiviteiten op; Dimitri kruidde alles met fotomateriaal op het witte scherm. Het gezinsweekend, schaatsen, de heksentocht, het gezinszwemmen, ….. Hans, de tovenaar, verduidelijkte tevens aan de toehoorders de drie afbeeldingen die duiden voor wie een activiteit wordt georganiseerd. Ofwel wordt het een organisatie alleen voor de KWB leden ofwel worden onze vrouwen ook verwacht ofwel kan heel ons gezinneke deelnemen.

         Hedwig en zijn assistent Flor namen de vormingsactiviteiten voor hun rekening: ze kozen voor een kleine wandeling in de omgeving van de kerk waar de volgende onderwerpen aan bod kwamen: wijnwandeling themagericht, de kerststallentocht, toegankelijkheid van de gebouwen, onze sociale zekerheid, slaapstoornissen, de Valentijsfilm…

         Bij Frans en Ludwig kregen de sporters hun gading met alle informatie over de corrida, de minivoetbal, de volleybal en de pingpongavonden. Ook de pingpong en het petanquetornooi van kermismaandag werden in beeld gebracht.

         Zeer creatief gebracht door alle groepen kan dit jaarprogramma alleen maar slagen en dat hopen we van harte.

         Er werd nog een hapje gegeten, een pintje gedronken, een kaartje gelegd en vooral heel veel gediscuteerd of gebabbeld over ditjes en datjes maar dat houden we lekker allemaal voor onszelf.

 KWB heeft de wind in de zeilen, hopelijk surf jij ook mee!!!!

 

Norbert 

 Jij bent zo mooi, zo klein,zo heel bijzonder, mijn wonder …

 Katrien,

dochter van KWB’er Peter Noppe

 

KWB-kookavond

 ‘Sint Maartenmenu’
 
Dinsdag 18 november 2008
 
Kerkeboomgaard 19 u.
’t Zal met chocolade zijn zeker??
Of iets met kaas??
 
Zet je kokmuts maar op!
 

Tips
November 2008
KWB – tuin

Ik heb graag laagstamfruitbomen en laat die niet te groot worden.
Je kan ze makkelijk onderhouden (plukken, snoeien..).
En over de kersen en krieken kan je een net spannen tegen de vogels.
Erg praktisch is een “fruithaag” of een “fruitrij”. Noem het hoe je wil. 
Om de 1,5 2 m een stok in de grond en planten.
Plant best voor nieuwjaar. De bomen wortelen zich dan spoedig vast.

Mijn favorieten
.
Peer :     Triomp de Vienne – Comptesse de Paris - Comference

Appel :   James Grieve – Jonagold – Winston – Santana – Topaz - Pinova

Kers :    
Regina – Sylvia – Kordia – Early Rivers
Pruim :   Avalon – Valor -  Conducta – Ana Spath
Perzik :  Reine de Viergers
Noten :   Broadview (niet in laagstam)  (zet ook Hazelnoten = struik)
Druif :     Dornfelder (blauw)  Phoenix (geel, muskaat)  ook aan een stok planten
              
(ps : kleinfruit en snoei volgt later) 

KWB – (Be)Sparen en Beleggen

 Wie n jaar geleden 1.000 euro belegde op de beurs heeft nu nog 18 Euro.
Wie n jaar geleden voor 1.000 euro Grimbergen-bier kocht heeft nu nog 360 euro leeggoed. Tot hier de mop van Pater Karel.

Velen vragen zich af waar al dat geld naar toe is toen de beurs in elkaar klapte. Er moeten er toch zijn die veel geld verdienden.
 

Bezie het zo : 
Je hebt een serre met 1.000 kroppen sla.
Je kan n euro/krop krijgen. Dus de sla is 1.000 euro waard.
Alleen, zolang je niet verkoopt heb je niks…..Want op een frisse nacht vervroor alle sla.
Wat is ze nog waard ? Niks

Klussen met elektriciteit 

        Veel aandachtige gezichten op de klusavond.
           
De les is theoretisch begonnen en met praktische tips geindigd.
           
Er werd veel aandacht besteed aan de veiligheid bij het werken aan de
 
           elektrische installaties.

             Nog enkele tips   
        
Werk niet aan onderspanning staande delen, “controleer steeds”.
        
Stel je gesoleerd op.
        
Werk met goed gereedschap.
        
Een goede aarding is van groot belang.
        
Gebruik een testlamp.
        
Gebruik geen steekklemmen en lusterklemmen bij grote vermogens.
        
Pas op met verlengdraden die licht beschadigd zijn. 

            Er werden heel wat vragen gesteld. Zoals:
        
De contactdoos waar ik de sterker in steek wordt warm.
        
Ik wil pieren vangen door met een ijzeren priem en 110V in de grond te steken,maar de diff valt uit.
        
Ik zou graag bij mijn moeder een bel vervangen door een parlofoon.
        
Ik hoor in mijn schakelkast een gesis.
        
Ik wil een stopcontact bijplaatsen.
        
De automaat springt af wanneer het wasmachine en frietketel opstaan.
        
Onze elektrische verwarming is ’s avonds vroeg uit geput.

             Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen bijbrengen.
           
Alvast bedankt voor jullie talrijke opkomst. Werk veilig !!!!!!!

Frans

 

Wie tekst en uitleg over deze klusavond elektriciteit wil mag contact opnemen met Frans Moortgat.

 

Zing je graag en wil je mee de EUCHARISTIEVIERING opluisteren ter gelegenheid van het KWB jaarfeest zaterdag 13 december 2008 

 Kom dan naar de repetities

-         op maandag 8 december en

-         op woensdag 10 december 2008 om 19.00 u.

( Repetitie in De Werkman)

-         op zaterdag 13 december om 17.00 u. (hoogzaal)

 

van harte uit! Bezoek Volkssterrenwacht “ Mira
Vrijdag 21 november 2008 om 19.30u

Vertrek aan het KWB-lokaal om 19.00 u met eigen wagens.
Bewolkt, geen nood, er is een alternatief programma
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en geldt pas na betaling van 5 euro aan

De Mesmaeker Jan  ( 052/37.31.33
Wijns Francis  ( 052/37.37.90

 

 

Taiz

 29l12l2008 – 2l1l2009

31e Europese jongerenontmoeting in Brussel en omgeving

Gastgezinnen gevraagd

van 29 december tot 2 januari
Wat wordt er concreet gevraagd aan een gastgezin?

1.     
Slaapplaats. Twee vierkante meter is voldoende. De jongere brengt zelf slaapmat en slaapzak mee.
2.     
Elke morgen ontbijt.
3.     
De jongeren zijn het huis uit van 8.30 u tot 22 u.
4.     
Op oudejaarsavond hebben zij een vredesviering en landenfeest in de kerk van 23 u tot 2 u.
5.     
Op 1 januari (eventueel) een middagmaal

 Het is niet meer dan dat!.

 Meer info : Ludwig Dours, Holbeek 27, 1785 Merchtem, 052/37.44.91


DE GEDAANTEVERANDERING VAN HET ZOMERUUR

 Wat de dieper gelegen betekenis is van een Halloweenfeest, wist de kale grafdelver van de schat evenmin als alle anderen. Maar op 25 oktober jongstleden kwamen opnieuw vijfhonderd tweenveertig gelukszoekers afgezakt naar de beruchte heksentocht. In groepjes van plusminus vijfenveertig mensenkinderen keerden ze terug naar de huiverachtige hangar. Ze warmden er zich na een helse tocht door de geheimnisvolle avondschemering aan soep, broeierige chocomelk, hotdogs of andere versnaperingen en duivelsdrankjes die ze met het gele bibbergeldbonnetje konden afkopen. Sommigen verlieten daarna meteen het vurige heksencaf; anderen bleven er nog een hele poos napraten aan de tafeltjes of toog.

Net voor ze terug binnengedrongen waren, hadden ze immers alle tips bij mekaar gelegd om zo de schat op te graven die vijftig jaar eerder door een roversbende in de grond was gestopt en die uitsluitend zilverlingen en goudstukken bevatte. Die schatkist tevoorschijn toveren bleek nog vrij eenvoudig vergeleken met de proef die ze voordien hadden moeten doorstaan om de laatste tip van de sluier te lichten. Uit een bad vol blubber waarin naast modder ook stenen en andere viezigheid zat, hadden ze die immers moeten opdiepen. Wat natuurlijk in schril contrast stond tot hun doortocht “In de heksenketel”. Daar had hun paarse heksengeld iets te drinken opgeleverd en konden ze heksensats, lebberstokken, vieze taart druipend van bloed, oud peetjes- en meetjesvlees of wormenpasta naar binnen werken. Een verpozing die precies op tijd kwam want kort tevoren slopen ze nog door een akelige dreef waar opgehangen lijken aan de bomen bungelden, terwijl het schelle gehuil van weerwolven en zombies hen de daver op het lijf joeg.

 Ook door een smalle engte van twee rijen maskolven had de angst hen overmand. Maar nog veel meer greep onbedaarlijke paniek elkeen naar de keel toen ze vernamen dat Lut Verhaegen en Wouter Kemels waren omgekomen en daar in het open veld lagen opgebaard…, waar tal van enge geluiden de kleine en grote mensen op de fantoompijnen wezen van dolende geesten en rokerige schimmen.

Daarmee vergeleken was hun eerste oponthoud echt klein bier. Ginds hadden ze namelijk alleen maar samen met een ingeslapen toverkol moeten techtonicken om zo een drakentand te verdienen, plus een sleutelbaard. Het kleine heksenbesje leidde hen daarheen in een sinistere sfeer van dwaallichtjes en nevelslierten nadat ze al een tijdje de lugubere loods hadden verlaten waar een vijftig jaar oud filmpje het mysterieuze bestaan van de roversschat had onthuld.

 En zelfs al leek het dan nog niet duidelijk of dat amechtige heerschap al dan niet de voorzitter van de plaatselijke werkliedenbeweging was, toch durfde niemand te ontkennen dat de griezelige lakeien die de groepen naar binnen leidden, bonnetjes omruilden na het inschrijven, begeleidden, schminkten of op hun behoeftige wenken bedienden, behoorden tot de soort van de sociale bewegingen die zich in minder duistere omstandigheden KAV en KWB laten noemen.

 Hoedieni

 

Toegankelijkheid van gebouwen in Merchtem.
Maandag 17 november 20u
KWB lokaal
 

 Is elk officieel gebouw in Merchtem goed toegankelijk?
Een trap om een winkel binnen te gaan is meestal
een onoverkomelijke hindernis!
Een zware deur openen!
Van de stoep rijden met een rolwagen.
Je moet dringend naar toilet en je bent moeilijk te been; waar kan je terecht?
Allerhande reclamepanelen op de stoep verplichten je
om op de straat te rijden met je kinderwagen met alle risico’s eraan verbonden!
Je ogen laten het afweten, de schrik om de straat over te steken is groot!
Gevaarlijke oversteekplaatsen, minder goede ligging van  parkeerplaatsen voor rolwagengebruikers, smalle doorgangen,…
Met kleine aanpassingen (een oprijgoot om trappen te overbruggen, een handgreep, een bel op rolwagenhoogte, een etalagekast wat meer opzij, wat meer ruimte tussen de rekken,  enzovoort) kunnen er wonderen gebeuren!

Doe mee het loont de moeite vandaag of morgen!

We noteren alle moeilijkheden die mensen met een handicap of diegenen die moeilijk te been zijn ondervinden bij het wandelen of winkelen in Merchtem. Ook gezinnen met een kinderwagen stoten soms op moeilijk te nemen hindernissen.

 Het is de bedoeling een prioriteitenlijst samen te stellen. Deze lijst zal aan de bevoegde overheid, gemeente/OCMW overhandigd worden. Tevens zullen aan de handelszaken die door omstandigheden (trappen, smalle doorgang enz.) moeilijk te betreden zijn, een suggestielijst ontvangen met enkele voorbeelden om aan dit euvel te werken.

 Een aangenamer Merchtem voor elkeen is de hoofdbedoeling van dit initiatief.

 Goesting om mee te werken, mee na te denken en te zoeken naar creatieve, toffe oplossingen aarzel dan absoluut niet om maandag 17 november af te komen naar het KWB lokaal. Van harte welkom!

 

Sinterklaas komt naar het

KWB lokaal

Naar jaarlijkse gewoonte brengt Sinterklaas een bezoekje aan de werkman. De goede man ontvangt met veel plezier alle kindjes die hem komen begroeten. Misschien heeft hij zelfs een cadeautje mee voor alle kindjes? De kleinkinderen van KWB-ers zijn natuurlijk eveneens van harte welkom! De Sint en zijn zwarte pieten zouden het ook leuk vinden dat ieder kindje een tekening zou meebrengen. Het zou fijn zijn dat heel het KWB lokaal vol tekeningen hangt!!

 Vermoedelijk heeft je wijkmeester al een tekening afgegeven tijdens z’n bezoekje. Indien je graag nog een tekening zou kleuren, dan kan je deze downloaden op www.kwbmerchtem.be of kan je ze ook nog afhalen in de werkman. Natuurlijk kan je ook zelf een tekening, gedichtje, knutselwerkje,…. maken.

Ben jij ook benieuwd welke fratsen zwarte piet  weer zal uithalen?

 Sinterklaas zal in de werkman aanwezig zijn op zondag 7 december 2008    tussen 10.30u en 12.15u. Nadien gaat hij nog op bezoek bij andere kindjes.

 

DROPPINGJKWBDROPPINGJKWBDROPPINGJKWBDROPPING

 En zo geschiede het…

zwaarbewapend met zaklantaarnpalen en rugzakken vol proviand (dankjewel Stijn) trokken we verder van herberg naar herberg.

De weg was moeilijk, de gids onze gps. Het werd, niet geheel onverwacht, een rechtdoortocht door (mas)velden, akkers, weides met bronstige stieren (vooral toen wij erover liepen), tuinen van prachtige kastelen,  treinsporen, enz…

Het was niet altijd ongevaarlijk, maar angst staat niet in onze woordenboek.

Een avond om niet te vergeten.

 

Een speciaal woordje van dank aan Walter en Luc (vakkundige startplaatsbrengers), Wim (terugvervoerverzorger), de mannen van den ex-jkaj die zelfs met hun zondagse schoenen mee (recht)door de stront trokken, Tim (levering gps’en) en Francis (die de gps-factuur verzorgde).

De afwezigen die altijd ongelijk hebben bleven niet onopgemerkt.

15de PLATEN- & CD-BEURS van KEEKS Merchtem

 Op zondag 9 november van 10 tot 17 uur organiseert KEEKS Merchtem haar 15de en voorlopig laatste platen- & cd-beurs in de zaal 't Vijverdal (achter de kerk), Kerkstraat 14 te Merchtem.  KEEKS zorgt tevens voor afwisselende achtergrondmuziek, een cafetaria en broodjes worden voorzien.  De inkom bedraagt 2 euro (kinderen tot 12 jaar gratis) maar Merchtemse KWB-leden betalen 1,50 euro, en voor meer inlichtingen i.v.m. deze platen- & cd-beurs contacteer de KEEKS-foon op het nummer 0474/88.55.83 (na 20.30 uur) bij KWB-er Swaiken Van Campenhout.  

Op de platen- & cd-beurs van KEEKS Merchtem hebben particuliere verkopers een stand waar zij hun eigen tweedehands langspeelplaten, cd's en/of 45-toerenplaatjes (van alle genres) te koop aanbieden (geen strips).

Misschien vind jij er wel de elpees, cd's en/of singles die nog ontbreken in jouw collectie, of kan je er ongetwijfeld een interessante koop doen.  Wip alvast eens binnen.  Let the music play!

 In 2009, meerbepaald op zaterdag 7 november, komt er in plaats van de jaarlijkse platen- & cd-beurs KEEKS Merchtem een optreden van het kleinkunstduo MIEK & ROEL (‘Jij en ik’, ‘Wie wil horen’, ‘Jan met de pet’,…) eveneens in de zaal ’t Vijverdal aan de Kerkstraat 14 in Merchtem. 

Organisatie: Swaiken & KEEKS Merchtem, met medewerking van Klakson.

 

  

home: www.kwbmerchtem.be